top of page
lyxigt badrum

Storstädning

Domestico är det självklara valet när du vill ha en storstädning som verkligen gör skillnad. Med över 100 storstädningar varje månad vet vi vad som krävs för att göra ditt hem riktigtrent och glänsande!

Att ägna tid och energi åt att utföra en grundlig storstädning kan vara en utmaning. Att putsa fönster, avkalka badrum, avfetta köket, dammsuga och våttorka alla hörn, dammtorka och mycket mer kräver tid och precision som sällan finns i vardagen.

Vår storstädning: Mer än bara rent

Vår storstädning tar städningen till en ny nivå och inkluderar det lilla extra som verkligen gör skillnad. Vi förstår vikten av att inte bara rengöra ytor utan också skapa en fräsch och inbjudande atmosfär. Det är därför vi säger att vår storstädning är lika omfattande som en flyttstädning, för att säkerställa att varje vrå och yta får den omsorg den förtjänar.

Fönsterputsning som ett tillval

För att göra din upplevelse ännu mer komplett kan du även inkludera fönsterputsning som en del av vår storstädning. Det är det lilla extra som ger ditt hem en extra touch av klarhet och ljus. Vi har ett stort antal tillval för att skapa en personlig lösning.

Professionell och pålitlig service

Vi på Domestico är dedikerade till att leverera professionella och pålitliga storstädtjänster. Vårt erfarna team är utbildat för att möta dina högsta förväntningar när det gäller renhet och kvalitet.

Kontakta oss för din skräddarsydda storstädning

Vårt mål är att göra din storstädning till en smidig och stressfri upplevelse. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation, där vi kan anpassa våra tjänster efter dina specifika behov och önskemål.

 

Med Domestico får du inte bara en storstädning, du får en totalupplevelse av renhet och fräschhet!

Du kan se ditt pris och boka själv direkt på hemsidan på den här länken​.

Är du nyfiken på vår checklista för storstädning

finns den här

Sovrum

Hör av dig till oss om du vill anlita ett erfaret och framgångsrikt team!

Frågor, beställningar, kommentarer eller förslag? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Vilken tjänst är du intresserad av?
bottom of page