top of page
Kontorsstol

Just nu har vi 40% nykundsrabatt

Hur vill du komma i kontakt med oss? 

Städning av butik eller kontor

Med Domestico som partner säkrar ni upp kund- och medarbetarupplevelsen genom en fräsch och ren arbetsplats eller butik som är inspirerande och trevlig att befinna sig på.

Som en av Sveriges piggaste städbolag är vi alltid tillgängliga för att hjälpa dig att ta hand om städningen i din butik eller kontor eller annan lokal. Med tydliga checklistor och med kundupplevelse och flexibilitet i fokus

hanterar vi de flesta situationer.

1

Effektiv rengöring

Professionella städbolag använder avancerad utrustning och metoder för att säkerställa snabb och grundlig rengöring. Detta resulterar i en skinande ren miljö som är nödvändig för butiker och kontor där första intrycket är avgörande för kundrelationer och affärsframgång.

2

Tidsbesparing

Genom att anlita en professionell städfirma kan du effektivt frigöra tid och resurser. Deras specialiserade personal är välutbildad för att utföra städningen snabbt och effektivt, vilket möjliggör ökad produktivitet inom ditt företag. Det sparar inte bara tid utan också pengar genom att optimera arbetsflödet.

3

Expertis och kvalitet

Professionella städbolag erbjuder expertis och en hög standard av rengöring. Utbildad personal använder rätt tekniker och produkter för att säkerställa att varje yta behandlas på bästa sätt. Detta resulterar i en ren och fräsch miljö som ger både medarbetare och kunder en positiv upplevelse.

4

Hälsosam arbetsmiljö

Professionell städning går utöver ytrengöring och skapar en hälsosam arbetsmiljö genom att eliminera bakterier och allergener. Denna praktik minskar sjukdomsrisken, främjar trivsel bland anställda och ökar produktiviteten. Det bidrar till en trygg och gynnsam arbetsplats där människor kan blomstra och prestera sitt bästa.

5

Anpassade tjänster

Städbolag skräddarsyr tjänster för att möta specifika behov och önskemål. Genom att erbjuda flexibilitet kan de anpassa städprogrammet utifrån ditt företags unika krav och scheman. Det garanterar att varje aspekt av städningen är anpassad för att uppfylla dina specifika önskemål och säkerställa optimala resultat.

6

Professionellt intryck

En ren och välskött arbetsplats ger ett professionellt intryck. För kunder och affärspartners är det ett viktigt element för att skapa förtroende och visa engagemang för kvalitet. Professionella städtjänster bidrar till att upprätthålla en positiv och representativ atmosfär som stöder ditt företags framgång.

Hör av dig till oss om du vill anlita ett erfaret och framgångsrikt team!

Frågor, beställningar, kommentarer eller förslag? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Vilken tjänst är du intresserad av?
bottom of page