top of page
Sminkbutik

Hemstädning som lönefömån

Att attrahera och behålla de bästa medarbetarna är avgörande för varje företag som strävar efter framgång.

En av de mest betydelsefulla sätten att skapa en attraktiv arbetsmiljö är genom att erbjuda förmånspaket som verkligen tilltalar och berikar de anställdas liv. Hos Domestico förstår vi att hemstädning är en förmån som går bortom det vanliga och verkligen kan göra skillnad.

Varför hemstädning som löneförmån med Domestico?

Vi står för kvalitet och säkerhet i varje städuppdrag. Våra medarbetare är noggrant utvalda, fast anställda, och genomgår bakgrundskontroller för att säkerställa en pålitlig och trygg städning. Vi investerar i utbildning för att hålla våra team uppdaterade med de senaste städmetoderna och säkerhetsrutinerna.

 

Vi har lång erfarenhet av att skapa skräddarsydda och skatteeffektiva hemstädlösningar för både privatpersoner och företag. Oavsett om det gäller enstaka städningar eller regelbundna tjänster, kan vi anpassa våra erbjudanden efter era specifika behov och önskemål.

Gratis inledande konsultation för personliga lösningar

För oss på Domestico börjar varje samarbete med er företags hemstädning med en gratis inledande konsultation. Vi sätter oss ner tillsammans för att förstå era önskemål och behov och skapar en arbetsbeskrivning baserad på vår erfarenhet och er vision. Vi strävar efter att göra processen så smidig och anpassad som möjligt för att säkerställa att ni får ut mesta möjliga av er löneförmån.

Satsa på era medarbetares välbefinnande med hemstädning som löneförmån

Genom att erbjuda hemstädning som en löneförmån visar ni inte bara att ni värdesätter era medarbetare utan investerar också i deras livskvalitet.

 

Kontakta Domestico idag för att diskutera hur vi kan hjälpa er att skapa en renare och mer trivsam arbetsmiljö för era anställda.

Kontakta oss på info@domestico.se eller skicka in en ansökan nedan.

Surfa Butik

Hör av dig till oss om du vill anlita ett erfaret och framgångsrikt team!

Frågor, beställningar, kommentarer eller förslag? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Vilken tjänst är du intresserad av?
bottom of page