top of page
Sök
  • Skribentens bildDomestico

Trendspaning 2024 - Antalet flyttstädningar ökar i Stockholm!

Uppdaterat: 23 feb.

Vi på Domestico är glada över att kunna dela med oss av en trendspaning– vi har märkt en markant ökning i antalet förfrågningar om flyttstädning här i Stockholm. Det är en tydlig indikation på att allt fler Stockholmare uppskattar värdet av att lämna över sitt gamla boende i tiptopp skick samt att antalet bostadsaffärer ökar igen. Med vårt dedikerade team och höga standarder för kvalitet och noggrannhet, känner vi oss stolta över att vara den pålitliga städpartner som möter detta ökande behov.




Våra resurser är noggrant planerade och väl rustade för att leverera en professionell och omfattande flyttstädning. Vi förstår vikten av att varje yta är skinande ren och varje hörn noggrant genomgånget. Oavsett om det är en lägenhet, villa eller kontorslokal, kan du lita på Domestico för att göra flyttstädningen till en smidig och bekymmersfri upplevelse.


För att göra din flyttstädning ännu mer effektiv och bekymmersfri, vill vi dela med oss av fem goda råd att tänka på:


1.        Planera i förväg: Börja planera din flyttstädning i god tid. Skapa en checklista över de områden som behöver extra uppmärksamhet och se till att du har nödvändiga rengöringsprodukter och verktyg till hands.


2.        Ta det steg för steg: Dela upp uppgifterna i mindre delar för att göra processen mer hanterbar. Fokusera på ett rum eller en specifik uppgift åt gången för att undvika överväldigande känslor.


3.        Grundlig rengöring av alla ytor: Se till att varje yta rengörs noggrant, inklusive väggar, golv, fönster och köksutrustning. Var extra uppmärksam på svårtillgängliga områden och hörn.


4.        Inkludera trädgården och uteområdet: Om du har en trädgård eller uteplats, glöm inte att inkludera dessa områden i din flyttstädning. Rensa bort löv, ogräs och se till att ytan är prydligt ordnad.


5.        Använd professionella städtjänster: Vid behov, överväg att anlita professionell hjälp. Det kan spara tid och säkerställa att din flyttstädning utförs på bästa möjliga sätt.


Vårt engagerade team är inte bara skickligt och erfaret utan också passionerat när det gäller att skapa en trivsam miljö för de kommande boende eller användarna av lokalerna. Vi är inte bara här för att utföra en städning – vi är här för att lämna ett varaktigt intryck av kvalitet och omsorg.


Kontakta oss idag och låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på det som verkligen betyder mest under din flytt. Med Domestico vid din sida kan du vara säker på att du får inte bara en ren och trivsam start på ditt nya kapitel, utan också en partner som förstår och värdesätter vikten av varje steg i den processen.


Och om något går snett trots allt så har du alltid en 100%-nöjd-kund-garanti där vi åtgärdar eventuella missar så snabbt vi bara kan.


Ring oss på 08-512 545 15 så berättar vi mer eller bokar in en tid för flytt- visning- eller stylingstädning. Lämna gärna dina uppgifter så ringer vi upp dig. Följ länken här

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page