top of page
Sök
  • Skribentens bildDomestico

Ren och glad: Min och Max äventyr med hemstädning på Kungsholmen


Mitt namn är Johan och min trogna följeslagare är Max, en energisk labrador. Vi bor i en lägenhet på Kungsholmen, ett livligt bostadsområde i Stockholm. Att balansera ett fullspäckat liv som IT-konsult med en hund som älskar att springa och leka utomhus har sina utmaningar, speciellt när det gäller att hålla hemmet rent.


Labradoren Max
#jagorkarintestäda

Varför jag valde Domestico AB

Min jakt på en städtjänst som kunde hantera både mitt hektiska schema och ett djurvänligt hem ledde mig till Domestico AB. Jag fastnade för deras positiva kundomdömen och deras engagemang för att använda djur-säkra produkter. Detta kändes viktigt för mig eftersom Max's hälsa och säkerhet alltid är en prioritet.


Första intrycket och dess långsiktiga effekter

Redan vid första besöket var jag imponerad av hur teamet från Domestico hanterade utmaningarna i mitt hem; från Max's leksaker spridda överallt till hundhår i varje hörn. De arbetade metodiskt och noggrant, med särskild uppmärksamhet på att använda rengöringsmedel som inte bara var effektiva utan också säkra för husdjur.


Livsförändringen

Domestico AB:s regelbundna städtjänster har inte bara förändrat utseendet på mitt hem utan också mitt liv. Jag spenderar mindre tid på att städa och mer tid på att göra det jag älskar—långa promenader med Max och att träffa vänner. Mitt hem är nu alltid inbjudande och redo att välkomna gäster vilket tidigare var en stresspunkt för mig.


Mitt råd till andra hundägare

Att finna en pålitlig städtjänst som Domestico AB har verkligen lyft min livskvalitet. För alla hundägare där ute som kämpar med liknande utmaningar, rekommenderar jag varmt att investera i professionella städtjänster. Det sparar inte bara tid utan bidrar också till ett hälsosammare och gladare hem för både dig och din fyrbenta vän.

Vill du också komma i kontakt med Domestico och prata lösningar för dig, din familj eller företag. Slå oss en signal på 08-512 545 15 eller maila på info@domestico.se.


31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

תגובות


bottom of page