top of page
Sök
  • Skribentens bildDomestico

Rätt medarbetare är nyckeln till framgång : Möt Marie Sandvall

Uppdaterat: 23 feb.

Möt Marie Sandvall, den drivande kraften bakom uppstarten av Domestico AB i Göteborg. Med många års erfarenhet som platschef erbjuder Marie en unik kombination av branschkunskap och ledarskapsförmåga.Hennes förmåga att förstå människors behov och bygga starka team formar en kundcentrerad strategi för att leverera högkvalitativa städtjänster. Marie strävar efter att skapa en personlig och engagerande upplevelse för varje kund, vilket gör Domestico AB i Göteborg till det självklara valet för pålitlig och professionell städning.


Med Marie vid rodret får du inte bara en ren bostad eller arbetsplats, utan även en service som är inriktad på att överträffa dina förväntningar. Välkomna till en värld av personlig omtanke och enastående resultat med Marie Sandvall och Domestico AB.


Om du vill komma i kontakt med Marie så kan du nå henne på telefon 073-320 56 38, mail marie@domestico.se eller på växelnummer 08-512 545 15 om du har andra frågor eller är intresserad av Domesticos tjänster.


Vill du boka en städning gör du det enklast här eller kanske se vad vi har för professionella städprodukter som du finner här.

292 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page