top of page
Sök
  • Skribentens bildDomestico

Moderna samarbeten med influensers

Domestico vill hälsa vår nya Head of social media & influencer marketing Emmy Andersson, som sedan många år har jobbat med det digitala landskapet på många olika sätt, välkommen till oss.


Emmy kommer under hösten att tillföra en massa kunskap runt framför allt social marknadsföring med influensers och hur vi kan använda nya och gamla digitala plattformar på ett modernt sätt för att nå våra kunder och samarbetspartners. Som företag ser vi en styrka i att jobba med moderna metoder i alla sammanhang som vi kan. Spelar ingen roll om det gäller marknadskommunikation eller städmaterial och rutiner.


- ”Jag ser fram emot att jobba med Domestico eftersom deras miljövänliga och högkvalitativa tjänster ligger högt upp på många människors önskelista och tilltalar en ung och modern målgrupp väldigt mycket då man gärna tillbringar tid på annat än att städa” säger Emmy när vi pratas vid i telefon och frågar henne vad som lockade henne att jobba med oss.


Om du vill komma i kontakt med Emmy om samarbeten når du Emma på emmy@domestico.se alternativt når du VD Michael Klingstedt på michael@domestico.se om du har andra frågor eller är intresserad av Domesticos tjänster.

43 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page