top of page
Sök
  • Skribentens bildDomestico

Husfru deltid i Lund med start i augusti!

Uppdaterat: 18 aug. 2021

Deltidsjobb som passar perfekt för någon med en annan huvudsaklig syssla, som t.ex pensionär eller studerande!


För att vara kvalificerad att söka den här tjänsten så ser vi gärna en flerårig erfarenhet av hemstädning samt goda kunskaper inom det svenska språket. Det är även extremt meriterande med körkort och tillgång till egen bil som kan användas i tjänsten.

Du kommer som anställd hos oss att vara ansvarig över ett spännande projekt där du förväntas utföra en städning av högsta kvalitet samt ta mycket eget ansvar.


Uppfyller du kraven och är intresserad av tjänsten? Tveka inte att söka!


Om Tjänsten:

Vi söker en person som kommer att ta hand om ett spännande hemstädningsprojekt i Lund där du kommer ha fullt ansvar för städningen två gånger per vecka. Tjänsten är en deltidstjänst där man får betalt per timme - en tjänst som är perfekt för någon som har en annan huvudsaklig syssla som t.ex en pensionär eller studerande. För rätt person så kommer det även att finnas möjlighet till ytterligare arbete om det önskas.


Passar ovan in på dig? Sök tjänsten direkt hos oss genom att maila ditt cv till: lund@domestico.se eller genom att göra en profil på: https://domestico.jobagent.se/

- Viktigt att markera ansökan med "Hushållerska" för att säkerställa att den hamnar rätt.Visste du förresten att du som medarbetare hos oss får en provision på alla kunder du tar med dig när du börjar hos oss eller som du rekryterar när du redan är här? #jobbjustnu


32 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page