top of page
Sök
  • Skribentens bildEmmy Andersson

Domestico skapar frihet

Klockan är 18 en måndagskväll och jag är precis hemkommen från jobbet. Jag känner mig trött men middagen ska lagas, barnen ska somna och huset ska städas. Tvätten ska vikas och allt jag egentligen vill är att spendera tiden med barnen och sen slå mig ner i soffan med min sambo och prata om hur dagen har varit. Tyvärr går inte det då huset måste fixas. Allt jag önskar är att någon annan kan sköta veckostädningen åt mig, så att jag får mer tid för det som är viktigt för just mig.

Då kommer jag ihåg vad kollegan tipsade om förra veckan, städhjälp från Domestico. Dem kommer varannan vecka hem till kollegan och städar. För att jag ska må bättre och få tiden att räcka till så ringer jag till Domestico imorgon och tar tag i situationen.


En vecka passerar och städarna har varit här, jag kom hem till ett ny städat hem. Ikväll sitter jag med min sambo i soffan och pratar om de drömmar vi har. Det blir en frihet. Tack Domestico.


17 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page