top of page
Sök
 • Skribentens bildDomestico

Så får du ditt badrum att glänsa som nytt - med miljövänlig städning!

Uppdaterat: 23 feb.

Badrummet är en av de mest använda utrymmena i våra hem och platsen där vi börjar och avslutar våra dagar. Det är också en plats där renlighet är av yttersta vikt, inte bara för att skapa en hälsosam miljö, utan också för att skapa en känsla av avkoppling och välbefinnande. Och det är här som Domestico AB kommer in i bilden för att göra ditt badrum till en oas av renlighet och fräschhet, samtidigt som vi tar ett kraftfullt steg mot att skydda vår planet med miljövänliga städprodukter.


Så här skall ett rent badrum upplevas
Skinande rent badrum

Varför är badrumsstädning så viktig? Badrummet är en fristad för många av oss, en plats där vi kan varva ner och koppla av. Men för att det ska vara en plats av frid och fröjd är det nödvändigt att hålla det rent och hygieniskt. Här är några skäl till varför badrumsstädning är så viktig:

 1. Hälsa och hygien: Badrum är ofta en grogrund för bakterier och mögel om de inte rengörs regelbundet. En ordentlig städning minskar risken för infektioner och allergier.

 2. Längre livslängd på inredning: En korrekt städad och underhållen yta kommer att hålla längre och behålla sitt skick över tid. Detta sparar pengar i det långa loppet.

 3. Visuell tillfredsställelse: Ett rent och välvårdat badrum ser inbjudande och vackert ut. Det skapar en positiv atmosfär och gör badrumstiden till en trevlig stund.

 4. Förhindra skador: Vatten- och fuktskador kan uppstå om badrummet inte städas regelbundet. Det kan leda till kostsamma reparationer.

Miljövänlig städning för en hållbar framtid Vi på Domestico AB tror att städning inte bara handlar om att skapa en ren och hälsosam miljö i ditt hem, det handlar också om att ta ansvar för vår planet. Därför använder vi alltid miljövänliga städprodukter i vårt arbete. Det är viktigt för våra kunder och vår personal, och det är viktigt för framtiden.

Miljövänliga städprodukter har flera fördelar:

 • Säkerhet för din familj: Miljövänliga produkter är fria från farliga kemikalier och ångor som kan påverka din hälsa. Du kan känna dig trygg med att ditt badrum är rent och säkert för hela familjen.

 • Bevarar naturen: Genom att använda produkter som är biologiskt nedbrytbara och inte skadar miljön bidrar vi till att bevara vår planet för framtida generationer.

 • Hälsosam arbetsmiljö: Vår personal arbetar i en hälsosam och trygg arbetsmiljö när de använder miljövänliga produkter. Det skapar en bättre arbetsplats och högre arbetsmoral.

Steg för steg-guide till ett gnistrande rent badrum med miljövänliga produkter

Steg 1: Förberedelse Innan du börjar städningen är det viktigt att förbereda ditt badrum. Ta bort alla personliga föremål från disk- och hyllutrymmen så att du kan komma åt alla ytor. Se till att du har alla miljövänliga rengöringsprodukter och verktyg du behöver inom räckhåll.

Steg 2: Damma och borsta av Börja med att damma av alla ytor, inklusive hyllor, lampor och ventilation. Använd en borste eller en dammvippa för att nå svåråtkomliga områden. Detta förhindrar att damm sprids när du fuktar ytor senare.

Steg 3: Rengör speglar och fönster Använd miljövänliga glasrengöringsprodukter eller en blandning av vatten och vinäger för att rengöra speglar och eventuella fönster i badrummet. Torka av dem med en ren mikrofiberduk för en fläckfri finish.

Steg 4: Rensa avlopp och toalett Rengör toaletten noggrant, både inuti och utanför. Använd en toalettborste och ett miljövänligt toalettrengöringsmedel för att få bort eventuell kalk och smuts. Glöm inte att rengöra toalettstolen och handtagen.

Steg 5: Rengör badkaret och duschen Spraya ytor i badkar och dusch med en miljövänlig avkalkningsprodukt eller en blandning av ättika och vatten för att ta bort kalkavlagringar. Använd en borste eller svamp för att skrubba ytan och skölj sedan noggrant.

Steg 6: Rengör handfat och bänkskiva Använd miljövänliga rengöringsprodukter som är lämpliga för ditt handfat och din bänkskiva. Torka av ytan noggrant och se till att du når alla hörn och kanter.

Steg 7: Golvrengöring Avsluta med att rengöra golvet. Använd ett miljövänligt golvrengöringsmedel som är kompatibelt med din golvtyp. Moppa golvet noggrant och se till att det torkar helt innan du återställer dina personliga föremål.

Varför välja Domestico AB för din badrumsstädning? När det gäller badrumsstädning är noggrannhet och professionalism av yttersta vikt. Domestico AB har års erfarenhet av att göra badrum skinande rena och vi förstår vikten av att använda rätt miljövänliga rengöringsprodukter och tekniker för att uppnå de bästa resultaten.

Vårt team av kunniga städproffs har den expertis som krävs för att ta hand om alla aspekter av din badrumsstädning. Vi är inte bara här för att få ditt badrum att glänsa, utan också för att skapa en hälsosam och trivsam miljö för dig och din familj samtidigt som vi tar vårt ansvar för att skydda vår planet.

När du väljer oss för din badrumsstädning får du:

 • Professionell städning: Vi använder de bästa miljövänliga rengöringsprodukterna och teknikerna för att säkerställa att ditt badrum blir skinande rent samtidigt som vi tar hand om vår planet.

 • Pålitlighet: Vi är kända för vår pålitlighet och punktlighet. Du kan lita på att vi kommer att komma i tid och utföra städningen enligt högsta miljöstandard.

 • Skräddarsydda lösningar: Vi anpassar våra miljövänliga städtjänster efter dina specifika behov och önskemål. Varje badrum är unikt, och vi ser till att städningen är anpassad efter det.

 • Kundnöjdhet: Ditt välmående är vår främsta prioritet. Om du inte är helt nöjd med resultatet, gör vi det rätt.


Lämna gärna dina uppgifter så ringer vi upp dig. Följ länken här

9 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page