top of page
Två Män i Office

Kontorsstädning

Domestico är er pålitliga partner för kontorsstädning, och vi strävar efter att skapa en fräsch och ren arbetsplats som inte bara säkrar upp kund- och medarbetarupplevelsen utan också inspirerar och ger en trevlig atmosfär.

Med vår dedikation till kvalitet och säkerhet är vi stolta över att erbjuda högstandardstjänster för att möta era specifika behov.

Säkerhet och trygghet i fokus

Vår personal utgörs av noggrant utvalda och fast anställda medarbetare som genomgår rigorösa bakgrundskontroller. Detta åtagande garanterar en hög säkerhetsnivå för våra kunder.

 

Vi är stolta över att inte använda underleverantörer till våra företagskunder, vilket säkerställer kontinuitet och pålitlighet. Normalt sett är det samma dedikerade personal som sköter er kontorsstädning, men vi har också en reservpool av välutbildad personal redo att rycka in vid behov, så att ni alltid kan lita på en trygg och kvalitetssäkrad städning.

Kontinuerlig utbildning för exceptionell service

Vi anser att utbildning är nyckeln till framgång. Därför utbildar och vidareutbildar vi kontinuerligt våra medarbetare. Genom att förstå och följa strikta säkerhetsrutiner är de fullt införstådda med sitt ansvar gentemot kundens kontor. Detta resulterar i en professionell och pålitlig städning varje gång.

 

Gratis inledande konsultation för skräddarsydda lösningar

För att säkerställa att våra tjänster matchar era exakta krav och förväntningar inleder vi alltid med en kostnadsfri konsultation. Det ger oss möjlighet att förstå era specifika behov och skapa en skräddarsydd arbetsplan. Vi tror på att bygga långvariga partnerskap och strävar alltid efter att överträffa era förväntningar.

Med Domestico som er kontorsstädpartner kan ni se fram emot en ren, trygg och inspirerande arbetsplats varje dag. Kontakta oss för att inleda dialogen om hur vi kan förbättra er arbetsmiljö.

Du kan se ditt pris och boka själv direkt på hemsidan på den här länken​.

Modern inredning

Hör av dig till oss om du vill anlita ett erfaret och framgångsrikt team!

Frågor, beställningar, kommentarer eller förslag? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Vilken tjänst är du intresserad av?
bottom of page