top of page

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan!

Adress

Telefon

Nybergsgatan 10

114 45 Stockholm

08-512 545 15

Vintergatan 1

504 60 Borås

Serviceadress;
Fredrika Bremers gata 18
18129 50 Hägersten

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Twitter

Mail

Trygghet, integritet och lika värde!

Vi är stolta över att vara en av Sveriges expanderande städföretag. Vårt fokus ligger på miljövänlig städning med en särskild betoning på vår uppskattade personal. Hos oss är din städupplevelse alltid anpassad efter dina önskemål.

Vi erbjuder dig följande fördelar:

Miljövänliga produkter: Vi är engagerade i att skydda vår miljö. Därför använder vi enbart miljövänliga städprodukter som är skonsamma mot naturen och din hälsa. Det betyder att du kan njuta av en ren och fräsch miljö utan att kompromissa med hållbarheten.

Kontinuitet: Du får alltid ha samma dedikerade medarbetare som utför städningen. Det skapar en personlig och pålitlig relation som vi värderar högt.

Personlig arbetsledning: Vi tillhandahåller en uppdragsansvarig arbetsledare som blir din kontaktperson. Den här personliga touchen säkerställer att dina unika behov och önskemål tas på största allvar.

Nöjdhetsgaranti: Att du är 100% nöjd är vår främsta prioritet. Om städningen av någon anledning inte lever upp till dina förväntningar, tveka inte att kontakta oss. Vi åtgärdar det kostnadsfritt, eftersom vi är engagerade i att säkerställa att varje städning är felfri.

Vill du veta mer om våra tjänster eller boka din första städning med oss? Kontakta oss gärna via formuläret ovan, telefon eller e-post. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en renare och mer trivsam miljö för dig och din verksamhet.

 

Välkommen till Domestico!

bottom of page