top of page

Klassisk julgran direkt till dörren den 13-15 december 2023

Beställ en justädning före jul så kommer vi leverera granen direkt till din dörr

Skapa en magisk atmosfär med Julstädning

Julstädning är nyckeln till att skapa en festlig och inbjudande atmosfär i ditt hem. Ett rent och organiserat utrymme inte bara lyfter fram julens glädje, utan ger också en övergripande känsla av välbefinnande.

 

När du planerar att välkomna gäster under julen, blir ett välskött hem ett uttryck för värdskap och omtanke. Det ger dig möjligheten att stolt välkomna dina nära och kära och skapa minnesvärda ögonblick tillsammans. Genom att rensa och organisera skapar du inte bara ordning utan även utrymme för nya presenter och minnen. Det är också en perfekt tid att gå igenom dina

ägodelar och dela med dig till välgörenhet.

 

Att bo i en ren och organiserad miljö har en direkt inverkan på att minska stress och öka känslan av glädje och frid. Det ger dig möjligheten att fokusera på att verkligen njuta av julens magi istället för att känna dig överväldigad av oordning. Betrakta julstädningen som en startpunkt för det nya året – att avsluta året med ett rent och organiserat hem ger inte bara en känsla av avslutning utan förbereder även mentalt för de nya möjligheter och utmaningar som det kommande året har att erbjuda.

 

Sammanfattningsvis är julstädning inte bara en praktisk åtgärd för att göra ditt hem vackert och välkomnande under julen. Det är en möjlighet att skapa positiva känslor och minnen för både dig själv och dina nära och kära. Det är ett sätt att vårda ditt hem och samtidigt skapa en atmosfär som främjar glädje och gemenskap.

1

Ta kontakt med Domestico

Kontakta oss på telefonnummer 08-512 545 15 eller skicka ett mejl till info@domestico.se, så kommer vi att höra av oss för att boka in din Julstädning.

Erbjudandet är tillgängligt för både befintliga och nya kunder i Stockholm, Göteborg och Borås.

2

Julstädning

Vi utför julstädningen i ditt hem enligt överenskommelse. Oavsett om du bor i Stockholm, Göteborg eller Borås, så gäller samma förutsättningar på alla orter. 

Städningen följer vårt städschema "Storstädning" som du hittar länk till här.

3

Leverans av julgran

Julgranen levereras till din dörr mellan den 13-15 december, i god tid inför julen. Om du inte är hemma, kommer den att lämnas utanför dörren. Granen är en klassisk rödgran som är cirka 170-200 cm hög. Om du önskar något annat, kan du meddela oss vid bokningstillfället så kan vi komma överens om alternativet som passar dig bäst.

--------------------

Om städningen avbokas kommer den levererade granen och fraktkostnaden faktureras

med 800 SEK.

Hör av dig till oss om du vill anlita ett erfaret och framgångsrikt team eller boka julstädning!

Frågor, beställningar, kommentarer eller förslag? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Vilken tjänst är du intresserad av?
Paket
bottom of page