top of page
Kuddar

Just nu har vi 40% nykundsrabatt

Hur vill du komma i kontakt med oss? 

Hemstädning av lägenhet eller villa

Vad vill du göra av din tid? Låt oss sköta din hemstädning för dig precis som vi gör för 100-tals andra.

Som en av Sveriges piggaste städbolag är vi alltid tillgängliga för att hjälpa dig att ta hand om städningen i ditt hus, lägenhet eller sommarstuga. Med tydliga checklistor och med kundupplevelse och flexibilitet i fokus hanterar

vi de flesta situationer.

1

Tidsbesparing

Att anlita ett professionellt städbolag för hemstädning är ett klokt val. Det ger dig möjlighet att frigöra värdefull tid som du kan dedikera till arbete, familj och fritidsaktiviteter. Genom att outsourca städningen kan du skapa en bättre balans i ditt liv och njuta av ökad produktivitet och avkoppling.

2

Erfarenhet och expertis

Städbolag erbjuder utbildad personal med expertis inom olika rengöringsmetoder och användning av specialprodukter. Det garanterar en hög standard av rengöring och minimerar risken för skador på ditt hem. Genom att dra nytta av deras kunskap och erfarenhet kan du känna dig trygg med att ditt hem blir professionellt skött och bevarat.

3

Hälsa

Att anlita ett städbolag säkerställer en ren och hygienisk hemmiljö, minskar risken för sjukdomar och allergier. Med utbildad personal och professionella rengöringsmetoder eliminerar de effektivt bakterier och allergener. Det ger inte bara ett rent hem utan också ökad hälsosäkerhet för alla i familjen.

4

Miljöhänsyn

Domestico AB väljer noggrant miljövänliga rengöringsprodukter och hållbara metoder för att minimera miljöpåverkan. Genom att anlita oss kan du aktivt bidra till en grönare livsstil och samtidigt njuta av effektiv rengöring, där omtanke om ditt hem går hand i hand med omtanke om vår planet.

5

Trygghet och säkerhet

Våra professionella städare är alltid försäkrade, vilket innebär att du är skyddad vid eventuella skador på din egendom under städningen. Det ger ökad trygghet och säkerhet, både för dig och vår personal. Hos oss kan du känna dig försäkrad och trygg genom hela städprocessen.

6

Ökad livskvalitet

En ren och välskött hemmiljö inte bara skapar en trevlig atmosfär utan bidrar också till ökad livskvalitet. Det kan lyfta ditt humör och främja en mer harmonisk livsstil. Med fokus på hemmiljöns välbefinnande strävar vi efter att skapa en plats där du trivs och mår bra.

Hör av dig till oss om du vill anlita ett erfaret och framgångsrikt team!

Frågor, beställningar, kommentarer eller förslag? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Vilken tjänst är du intresserad av?
bottom of page