top of page
Flyttare som bär hyllenhet

Flyttstädning

Att flytta innebär en hektisk period med tusen saker som ska hinnas med, helst samtidigt. Och när det är dags att sälja din bostad är det vanligt att mäklare inkluderar i kontraktet att bostaden måste vara flyttstädad.

Detta gäller både för hus och lägenheter.

Här på Domestico förstår vi vikten av att göra flyttstädningen så smidig och effektiv som

möjligt för dig.

Med vår långa erfarenhet och professionella team på Domestico är vi specialiserade på flyttstädning för både hus och lägenheter. Vi hanterar varje steg av processen noggrant och säkerställer att din bostad är i toppskick för den nya ägaren.

 

När du anlitar Domestico för flyttstädning av ett hus ingår självklart även rengöring av biareor som extrautrymmen och källare. Vi ser till att varje hörn och vrå, oavsett om det är huvudbostaden eller biareor, får samma noggranna städbehandling.

 

Varje bostad är unik, och våra tjänster är skräddarsydda för att möta dina specifika behov. Oavsett om det handlar om särskilda önskemål eller behovet av extra uppmärksamhet på vissa områden, är vi här för att skapa en skräddarsydd

lösning för dig.

Flyttstädning för hus och lägenhet – Samma professionalism

Det finns inga större skillnader mellan flyttstädning för en lägenhet jämfört med ett hus, förutom att ett hus kan inkludera biareor som också behöver städas.

 

Oavsett storlek och omfattning på din bostad garanterar Domestico en genomgående hög standard och professionalism.

Kontakta oss för en smidig flyttstädning

Vi vet att flyttstädning är en viktig del av flyttprocessen, och vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig. Kontakta Domestico idag för en kostnadsfri konsultation och låt oss ta hand om flyttstädningen, så kan du fokusera på det som verkligen betyder mest för dig i din flytt.

Du kan se ditt pris och boka själv direkt på hemsidan på den här länken​.

Är du nyfiken på vår checklista för flyttstädning

finns den här

Barnrum

Hör av dig till oss om du vill anlita ett erfaret och framgångsrikt team!

Frågor, beställningar, kommentarer eller förslag? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Vilken tjänst är du intresserad av?
bottom of page