top of page

*Erbjudandet gäller endast nya kunder och inom Storstockholm. Kontakta oss för tillgänglighet och pris.

Priset är exkl. RUT inkl. moms.

Hur mycket städning är du intresserad av?

Tack! Vi kontaktar dig inom kort!

Nu har du chansen att prova återkommande hemstädning vid 4 städtillfällen under 8 veckor till ett reducerat pris*.

Vi levererar miljövänlig och kvalitetssäkrad hemstädning i världsklass där varje kund får samma personal varje gång. Hos oss kan du alltid känna dig trygg med vår nöjdhetsgaranti samt bakgrundskontrollerade personal.

 

Våra medarbetare har naturligtvis ansvarsförsäkring, Foraavtal samt miljövänliga städprodukter.

Priset nedan är för samtliga städtillfällen.

Mer om oss

Vi är stolta över att vara en av Stockholms snabbast växande städföretag. Vårt fokus ligger på miljövänlig städning med en särskild betoning på vår uppskattade personal. Hos oss är din städupplevelse alltid anpassad efter dina önskemål.

Vi erbjuder dig följande fördelar:

Miljövänliga Produkter: Vi är engagerade i att skydda vår miljö. Därför använder vi enbart miljövänliga städprodukter som är skonsamma mot naturen och din hälsa. Det betyder att du kan njuta av en ren och fräsch miljö utan att kompromissa med hållbarheten.

Kontinuitet: Du får alltid ha samma dedikerade medarbetare som utför städningen. Det skapar en personlig och pålitlig relation som vi värderar högt.

Personlig Arbetsledning: Vi tillhandahåller en uppdragsansvarig arbetsledare som blir din kontaktperson. Den här personliga touchen säkerställer att dina unika behov och önskemål tas på största allvar.

Nöjdhetsgaranti: Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet. Om städningen av någon anledning inte lever upp till dina förväntningar, tveka inte att kontakta oss. Vi åtgärdar det kostnadsfritt, eftersom vi är engagerade i att säkerställa att varje städning är felfri.

Vill du veta mer om våra tjänster eller boka din första städning med oss? Kontakta oss gärna via formuläret ovan, telefon eller e-post. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en renare och mer trivsam miljö för dig och din verksamhet.

 

Välkommen till Domestico!

Adress

Nybergsgatan 10, 114 45 Stockholm

Stockholm
Hemmastäd
Storstäd
Flyttstäd
Tekniska tjänster

bottom of page