top of page
Sminkbutik

Butiksstädning

Domestico strävar efter att erbjuda en skinande upplevelse för era kunder och skapa en inbjudande miljö i era butiker. Med en omfattande portfölj av butiker som vi förvaltar, har vi etablerat oss som ledande inom branschen och fokuserar på att leverera högkvalitativ butiksstädning med fokus på kundnöjdhet.

Vårt engagerade team

Vi på Domestico har noga utvalda och fast anställda medarbetare som genomgår bakgrundskontroller och specialutbildningar. Detta säkerställer inte bara hög kompetens utan också trygghet för er och era lokaler. Vår personal är dedikerad att skapa en välkomnande och ren miljö för era kunder.

För oss är leveranssäkerhet avgörande för en lyckad butiksstädning. Vi har inte bara engagerad personal som återkommer vid varje städtillfälle, utan även en flexibel pool av städexperter som kan rycka in vid semester eller andra oväntade händelser. På så sätt kan ni alltid känna er trygga med att era lokaler är i professionella händer.

Gratis inledande konsultation

För att säkerställa att vi möter era specifika behov och önskemål, inleder vi alltid med en kostnadsfri konsultation. Detta möjliggör en noggrann genomgång av era krav och ger oss möjlighet att skapa en skräddarsydd arbetsbeskrivning baserat på både era önskemål och vår omfattande erfarenhet. Domestico är stolta över att erbjuda inte bara en hög standard av butiksstädning utan också en personlig och anpassad service. Med vår nöjd-kund-garanti strävar vi efter att överträffa era förväntningar och skapa en ren och trivsam butiksmiljö för era kunder.

Låt oss tillsammans skapa en renare och mer välkomnande butiksupplevelse!

Kontakta oss på info@domestico.se eller skicka in en ansökan nedan.

Surfa Butik

Hör av dig till oss om du vill anlita ett erfaret och framgångsrikt team!

Frågor, beställningar, kommentarer eller förslag? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Vilken tjänst är du intresserad av?
bottom of page