top of page
Teknisk: Kontakt

Vi hjälper människor med många typer av teknikproblem både via telefon, video och på plats i hemmet.

 

Det kan vara allt från krånglande internet och WiFi, virus i datorn, mobilen vill inte fungera till att din TV slutar fungera eller att en lampa gått sönder. Många delar av ett hem är idag tekniskt sammankopplade och ibland kan man behöva hjälp och stöd

Kunskap och erfarenhet är däremot inte allt. Vi vill att du ska känna dig både trygg och säker. All vår personal har tillgång till skyddsutrustning som vi använder vid samtliga våra besök beroende på förutsättningarna på plats.

08-512 545 68

Logga för uppmärksamhet

Dator

Ibland vill verkligen inte datorerna fungera. Det skall uppdateras eller helt enkelt köpas nytt och det är svårt att veta vad som passar ihop med vad.

Read More >
Logga för uppmärksamhet

Nätverk

WIFI har under  några år blivit allt betydelsefullare i våra hem. Vi har snart alla elektriska prylar i hemmet uppkopplade. Ibland behövs hjälp för att få igång det hela.

Read More >
Logga för uppmärksamhet

TV | Tv-spel

Ja hur ska vi klara oss utan TV och TV spel? Och ljudet ska ju synkas också med det hela. Inte helt lätt och ibland vill det helt enkelt inte.

Read More >
Logga för uppmärksamhet

Musik

Spotify i alla rum? Och flera olika konton? Syns inte Sonoshögtalarna i appen. Långt krångligare än vad den gamla stenkakan var. Ibland behöver man bolla med ett proffs.

Read More >

50% rabatt med RUT för privatpersoner* vid hembesök och shoppinghjälp

Hembesök

Ibland räcker inte ett telefonsamtal för att lösa problemet. Saker behöver lösas på plats.

399 SEK/h
efter RUT/h

Shoppinghjälp

Ska du studera och måste välja en dator? Har din TV gått ur tiden och det är dags att hitta en ny. Vi hjälper dig hitta rätt teknisk utrustning för dina behov samt bästa pris.

250 SEK/h
efter RUT/h

Telefonsupport

Vi finns till hjälp vid en stor rad av tekniska frågor som rör hemelektroniken. Börja med att göra en anmälan så bedömer vi kostnadsfritt om vi har kompetens att hjälpa till.

175 SEK/ första 30min

därefter

175 SEK/15min

Elinstallation

Måna av de prylar som finns i våra hem kräver el. Ibland skulle vardagen bli mycket enklare om det fanns ett eluttag på rätt ställe. Eller du kanske ska installera en ny varmvattenberedare? Vi har elektriker som hjälper dig. Inga jobb är för små.

600 SEK/h
efter RUT/h

Tar det lugnt hemma

Hör av dig till oss om du vill anlita ett framgångsrikt team!

Frågor, beställningar, kommentarer eller förslag? Hör gärna av dig till oss så återkommer vi till dig inom kort.

Vi är nyfikna på vad det gäller;

*Priserna är efter RUT-avdrag

bottom of page