top of page
Sök
  • Skribentens bildDomestico

Sätt dina anställdas trivsel i första rummet

Uppdaterat: 23 feb.

Att erbjuda förmåner till dina anställda är inte bara ett sätt att attrahera och behålla talanger, det är också ett uttryck för uppskattning och omtanke. En förmån som blir alltmer populär och uppskattad är möjligheten till återkommande hemstädning. Genom att låta dina medarbetare få en ren och välskött bostad kan du hjälpa dem att balansera arbets- och privatliv samtidigt som du skapar en produktiv och trivsam arbetsmiljö. I detta blogginlägg kommer vi att utforska fördelarna med att erbjuda återkommande hemstädning som en löneförmån och hur Domestico AB kan vara din partner i denna strävan.Varför erbjuda återkommande hemstädning som löneförmån?

Att erbjuda återkommande hemstädning som en förmån är ett smart sätt att investera i dina anställdas välbefinnande och produktivitet.


Här är några av de viktigaste fördelarna:


Förbättrad arbetslivsbalans: Genom att låta Domestico ta hand om städningen av sina hem kan dina anställda frigöra värdefull tid och energi som annars skulle ha gått till att städa. Det skapar en bättre arbetslivsbalans och minskar stressen.


Ökad produktivitet: En ren och välskött bostad skapar en lugn och behaglig miljö där dina anställda kan koppla av och återhämta sig. Detta kan i sin tur öka deras produktivitet på jobbet eller hemmakontoret.


Förbättrad hälsa och välbefinnande: En ren bostad minskar risken för allergier och sjukdomar. Dina anställda kommer att känna sig friskare och mer energiska.


Förtroende och lojalitet: Genom att erbjuda en sådan praktisk och värdefull förmån visar du att du bryr dig om dina anställdas trivsel och välbefinnande. Det kan skapa förtroende och öka deras lojalitet gentemot företaget.


Tidsbesparing: Dina anställda slipper oroa sig för städningen och kan i stället fokusera på det som är viktigast för dem.


Hur fungerar återkommande hemstädning med Domestico AB?

Domestico AB är din pålitliga partner när det kommer till att erbjuda återkommande hemstädning som en löneförmån till dina anställda. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar både ditt företagsbehov och dina anställdas önskemål.


Här är hur det fungerar:


Konsultation och anpassning:

Vi inleder med en konsultation där vi tillsammans med dig och dina anställda fastställer behoven och önskemålen när det gäller hemstädning. Varje hem är unikt, och vi skapar en städplan som är anpassad efter varje individ med utgångspunkt från vårt städschema.


Flexibla tjänster:

Vi erbjuder en rad olika hemstädningstjänster, inklusive regelbunden städning, strykning, fönsterputsning och mycket mer. Dina anställda kan välja den tjänst som passar deras specifika situation bäst.


Miljövänliga produkter:

Vi är engagerade i att använda miljövänliga och hållbara rengöringsprodukter som inte bara är effektiva utan också skonsamma mot miljön och människors hälsa.


Säkerhet och pålitlighet:

Våra professionella städare är noggrant utvalda och välutbildade för att säkerställa säkerhet och hög kvalitet. De är också försäkrade och följer strikta säkerhets- och hygienprotokoll.


Flexibel schemaläggning:

Vi är flexibla när det gäller att schemalägga städningen för att passa dina anställdas behov och önskemål. Städningen kan göras enligt en tidsplan som passar dem bäst.


Skapa en renare och trivsammare hemmiljö med Domestico AB

Att erbjuda återkommande hemstädning som en löneförmån är ett kraftfullt sätt att visa att du bryr dig om dina anställdas välbefinnande och balans mellan arbete och privatliv. Med Domestico AB som din partner kan du skapa en renare, säkrare och mer trivsam hemmiljö för dina medarbetare samtidigt som du ökar deras arbetsmotivation och lojalitet. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan skräddarsy en hemstädningsplan som passar just ditt företag och dina anställdas behov. Gör hemstädning till en förmån och skapa en trivsammare livsstil med Domestico AB!


Här är en länk till Skatteverkets hemsida med mer information runt ROT- och RUT som löneförmån.


Vill du boka en hemstädning hittar du bokningssystemet här

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page