top of page
Sök
  • Skribentens bildDomestico

Rätt medarbetare är nyckeln till framgång : Möt Catarina Jidetorp

Uppdaterat: 23 feb.

Domestico vill hälsa vår nya Key Account Manager välkommen till kontoret på Norr Mälarstrand 100, Kungsholmen. Catarina Lundström Jidetorp har under många år jobbat inom städbranschen och är ett välkänt ansikte bland kollegor och leverantörer.


Catarina kommer att vara ansvarig för Domesticos företagskunder och kommer jobba fokuserat med att skapa värde för våra kunders kunder genom att säkerställa en ren och fräsch miljö.


- "Jag har mångårig erfarenhet av städupplägg för både företag, privatpersoner, BRF:er och andra där upplevelsen skall vara den bästa som branschen kan uppnå. Genom ett professionellt och kompetensbaserat kundbemötande är mitt mål att alla skall känna sig som viktiga kunder hos Domestico" säger Catarina.Om du vill komma i kontakt med Catarina så kan du nå henne på catarina@domestico.se eller på växelnummer 08-512 545 15 alternativt når du VD Michael Klingstedt på michael@domestico.se om du har andra frågor eller är intresserad av Domesticos tjänster.


Vill du boka en städning gör du det enklast här eller kanske se vad vi har för professionella städprodukter som du finner här.

79 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page