top of page
Sök
  • Skribentens bildDomestico

Rätt medarbetare är nyckeln till framgång : Möt Jonathan Mixter

Uppdaterat: 23 feb.

Domestico vill hälsa vår nya Sales Account Manager välkommen till kontoret på Norr Mälarstrand 100. Jonathan har jobbat som bland annat platschef inom städ under många år och har en genuin kunskap om både städteknik som utbildning och kundhantering.


Som Sales Account Manager hos Domestico kommer Jonathan vara den som du kommer i kontakt med när du ringer in på växelnummer 08-512 545 15. Jonathan kommer också att vara med till våra kunder och se till att kundupplevelsen och servicen är den absolut bästa i branschen.


- "Jag brinner verkligen för att skapa anpassade städupplägg för både företag, privatpersoner och andra där upplevelsen skall vara den bästa som branschen kan uppnå. Genom ett flexibelt och kompetensbaserat kundbemötande är mitt mål att alla skall känna sig som viktiga kunder hos Domestico" säger Jonathan.

Om du vill komma i kontakt med Jonathan så kan du nå henne på jonathan@dometstico.se eller på växelnummer 08-512 545 15 alternativt når du VD Michael Klingstedt på michael@domestico.se om du har andra frågor eller är intresserad av Domesticos tjänster.


Vill du boka en städning gör du det enklast här eller kanske se vad vi har för professionella städprodukter som du finner här.

119 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page