top of page
Sök
  • Skribentens bildDomestico

Nordic Wellness väljer Domestico som leverantör på sina anläggningar

Uppdaterat: 23 feb.

Nordic Wellness är en av Sveriges största privatägda gymkedjor med fler än 300 anläggningar mellan Umeå och Ystad och med över 400 000 medlemmar.


Som enda leverantör har Domestico fått förtroendet att leverera mattor till Nordic Wellness anläggningar från Umeå till Ystad. Fördelen med kvalitativa mattor som byts regelbundet, ibland flera gånger i veckan, är att dessa håller entréerna torra, rena och fina. Och en ren och fin matta ökar medlemmarnas känsla för Nordic Wellness profil med hög servicegrad och en miljö som är laddad med positiv energi.


-"Jag känner en stor ödmjukhet inför Nordic Wellness val av oss på Domestico. Vi levererar kundanpassat vilket medför att varje gym får leverans av mattor, storlekar och färger enligt sina egna förutsättningar. Vi lyckas dessutom leverera över hela Sverige vilket inte är helt enkelt." säger Catarina Jidetorp som jobbar som KAM på Domestico AB.


Bild från Nordic Wellness (Kronborg) Facebookssida


Om du vill komma i kontakt med Catarina så kan du nå henne på catarina@dometico.se eller på växelnummer 08-512 545 15 alternativt når du VD Michael Klingstedt på michael@domestico.se om du har andra frågor eller är intresserad av Domesticos tjänster. Vill du boka en städning gör du det enklast här eller kanske se vad vi har för professionella städprodukter som du finner här.


Lämna gärna dina uppgifter så ringer vi upp dig. Följ länken här


43 visningar0 kommentarer

Comentários


bottom of page