top of page
Sök
  • Skribentens bildDomestico

Magi med barnen

Uppdaterat: 23 feb.

Tjena alla kära läsare!


Jag är här för att dela med mig av min episka resa som ensam mamma till två härliga barn, 7 och 9 år gamla. Livet har varit som en karusell, snurrig och full av överraskningar. Men vet ni vad som har förvandlat mina kaotiska dagar till små äventyr av lycka? Domestico hemstädtjänster! Låt mig berätta om mina superhjältar i städvärlden och hur de har gjort mitt liv så mycket bättre.


En magisk middag efter städning tillsammans med sitt barn.
Magisk middag

Första gången jag bokade Domestico tänkte jag: "Varför inte? Jag behöver all hjälp jag kan få." Jag menar, vem har tid att städa när man har två små vildingar som virvlar runt som små orkaner? När jag öppnade dörren efter deras första magiska hemstädning var jag verkligen förbluffad. Det var som om de hade kastat ett trollspö och gjort allt rent och snyggt.


Ingen mer stress över dammråttor eller disken som hotar att ta över köket. Jag kunde äntligen sitta ner med mina barn och prata om deras dag utan att distraheras av tanken på en röra som behövde fixas. Domestico städade inte bara mitt hus; de städade bort en stor del av min stress och oro.


Nu kommer vi till den episka dagen när vi hade vänner över. Förr i tiden skulle jag haft en mini-panikattack över hur kaotiskt det skulle vara efteråt. Men inte denna gång. Jag kunde verkligen njuta av sällskapet utan att känna mig som en städ-maniac. Domestico gjorde inte bara rent; de räddade min kväll och gjorde den oförglömlig!


Inga fler maratonstädningar på kvällarna eller kollaps över diskhögarna. Jag kan vara en mamma utan att känna mig som en utmattad städgeneral. Domestico är som min partner in crime, fast i städvärlden. De har verkligen blivit en viktig del av mitt livsstöd.


Så här sitter jag nu och reflekterar över denna fantastiska resa med Domestico. Jag är inte bara glad; jag är överlycklig! Om någon där ute funderar på att testa städtjänster, säger jag bara: gör det! Det är som att få en extra hand i en annars kaotisk vardag. Tack, Domestico, för att göra mitt liv mindre stressigt och fylla det med mer glädje och lugn än jag någonsin kunde ha föreställt mig!


Vill du också komma i kontakt med Domestico och prata lösningar för dig, din familj eller företag. Slå oss en signal på 08-512 545 15 eller maila på info@domestico.se.


Lämna gärna dina uppgifter så ringer vi upp dig. Följ länken här


21 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page