top of page
Sök
  • Skribentens bildDomestico

Vår hemlighet för en professionell och inbjudande arbetsplats

Uppdaterat: 23 feb.

Att vara receptionist på vårt stora företag innebär inte bara att vara den första kontaktpunkten för besökare och anställda; det handlar också om att skapa en arbetsmiljö där varje detalj spelar roll. Ett av de viktigaste stegen vi har tagit för att säkerställa en optimal arbetsplats är att löpande anlita ett professionellt städbolag.Receptionen är ansiktet utåt och en viktig del av en arbetsplats samordning och trivsel.
Receptionen är ansiktet utåt.

Genom ett kontinuerligt samarbete med Domestico har vi inte bara avlastat oss från bördan av att hantera städningen själva utan också skapat en arbetsmiljö som andas professionalism och omsorg för både kunder och personal. Varje morgon möts vi av en skinande ren och välkomnande entré, vilket genast sätter tonen för dagen. Besökare känner sig välkomna och anställda får en inspirerande arbetsplats.


Domesticos närvaro underlättar inte bara vår dagliga verksamhet utan har också en långsiktig inverkan. Vi slipper bekymra oss över stora vår- eller höststädningar då de regelbundet tar hand om allt från fönsterputsning till djupgående rengöring av till exempel mattor och möbler. Det gör att vi kan fokusera helt och hållet på våra kärnuppgifter, vilket har en direkt positiv effekt på produktivitet och trivsel.


Vidare är Domestico inte bara experter på att hålla rent utan också på att skapa en hälsosam och trygg arbetsmiljö. De använder miljövänliga rengöringsprodukter och har kunskap om de senaste hygienstandarderna, vilket är extra viktigt i dagens samhälle.

Att ha ett städbolag som en pålitlig partner löpande är inte bara en praktisk lösning utan en investering i vår arbetsplatskultur och välmående. Det låter oss fokusera på det vi gör bäst, med vetskapen att vår arbetsmiljö är i trygga och professionella händer.


Vill du också komma i kontakt med Domestico och prata lösningar för dig, din familj eller företag. Slå oss en signal på 08-512 545 15 eller maila på info@domestico.se.


Lämna gärna dina uppgifter så ringer vi upp dig. Följ länken här


35 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page