top of page
Sök
  • Skribentens bildDomestico

Jag har alltid haft höga ambitioner och en hektisk vardag!

Som egen företagare inom konsultbranschen och ensamstående förälder till två livliga barn, kändes mitt liv som ett ständigt lopp mot klockan. Jag älskade mitt arbete och mina barn över allt annat, men det fanns en sak som alltid var knapp - tid. Tid för att koppla av, tid för att skapa minnen med mina barn och viktigast av allt, tid för mig själv.

En kväll, när jag kom hem efter en lång arbetsdag, stod jag där i mitt röriga kök och insåg att mitt hem och mitt liv behövde en förändring. Jag mindes hur en vän hade pratat om Domestico och hur deras städtjänster hade förändrat hennes vardag. Jag bestämde mig för att ge det ett försök och ta tillbaka lite av den tid jag hade förlorat.


Så jag ringde till Domestico och bokade deras städtjänster. När deras fantastiska team av städare kom till mitt hem för första gången, kändes det som om en tyngd hade lyfts från mina axlar. De skapade ordning och reda i mitt hem och gjorde det skinande rent.


Från den dagen var mitt liv en helt annan historia. Jag kom hem till ett rent, väldoftande och välorganiserat hem varje vecka. Jag kunde äntligen slappna av med mina barn, fokusera på min arbetsdag och ägna tid åt mina egna intressen. Det var som om jag hade fått en skatt tillbaka i form av tid och frihet. Det bästa av allt var att jag nu hade tid för mig själv. Jag kunde ägna mig åt mina hobbies, träffa vänner och njuta av de små glädjeämnena i livet. Domestico gav mig friheten att äntligen andas och njuta av livet.


Mitt liv har verkligen förändrats tack vare Domestico. De har inte bara gett mig en ren bostad, de har gett mig tid, frihet och en känsla av balans i mitt hektiska liv. Jag är så tacksam för allt de har gjort för mig och min familj. Tack, Domestico, för att ni har gjort mitt liv så mycket enklare och mer givande.


Boka din städning här och få ordning hemma och spara en massa tid.

60 visningar0 kommentarer

Comentários


bottom of page