top of page

Idag har vi "smyglanserat" vår webbshop med professionella städprodukter.


Vi har länge funderat på om det är rimligt för oss att tillhanda hålla städprodukter som en egen tjänst. Våra befintliga kunder frågar oss ofta var man kan få tag på dessa produkter då det är uppenbart en stor skillnad mellan konsument- och de professionella produkterna.


Vi får dessutom fler och fler uppdrag där vi levererar förbrukningsprodukter till framför allt kontor, stora gemensamma ytor och butiker vilket gör att vårt lager ökat på Norr Mälarstrand de senaste månaderna och det är ju ett bra tillfälle att se över sin servicenivå. Nu kan man komma och hämta produkterna alternativt att vi lämnar dem vid nästa ordinarie städning. Självklart skickar vi också men då tar det några dagar att ordna.


Nu när de första, och vanligaste, produkterna finns att köpa hos oss är det roligt att se hur mottagandet varit. Flera av våra kunder har hört av sig och tycker det är en bra ide.


I samband med detta har vi dessutom bjudit in till vår app "Domestico Spaces" som är en mobilanpassad app för att få information, läsa bloggar eller k


anske lägga en beställning på veckostäd eller en städprodukt. Vi får utvärdera och se hur vi skall låta den utvecklas i framtiden.


Har du inte sett det så har vi under augusti 15% rabatt på produkterna i vår webshop. Använd koden "Sommarkampanj2021" så dras priset av i kassan.

26 visningar0 kommentarer
bottom of page