top of page
Sök
  • Skribentens bildDomestico

Hur svårt kan det vara?

Uppdaterat: 23 feb.


Som vänner delar man insikter och erfarenehter

Många har precis som jag stått inför valet av städbolag. Började inte med frågan om vilket bolag man skulle anlita utan snarare OM man skulle anlita ett företag. OM var frågan under många år tills en dag jag tog upp frågan med en kollega och vän som jag jobbat med länge. Har ni hemstäd? Hur går det till? Vad kostar det?


Önskar jag frågat det tidigare i livet.


Idag är vi många i bekantskapsgänget som har haft samma företag i över 20 år så vi är ganska rutinerade köpare av hemstädning. Vi känner en trygghet i att veta att vi är fler som har samma företag och person som kommer hem till oss.


Så när våra blivande kunder frågar om jag själv har städhjälp hemma så kan jag bara nicka igenkännande när frågorna dyker upp. Hur går det till? Vad kostar det?


Ring oss så berättar vi mer.


Lämna gärna dina uppgifter så ringer vi upp dig. Följ länken här


22 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page