top of page
Sök
  • Skribentens bildEmmy Andersson

Familjeaktivitet eller städning?

Uppdaterat: 23 feb.

Vi alla önskar att vi hade fler timmar på ett dygn. Vi vill hinna vara den bästa anställda, den bästa kollegan, bästa föräldern, bästa sambon.. Ja ni förstår vad jag menar. Samtidigt som vi försöker vara allt detta så ska vi också klara av att ta hand om vårat hem. Det ska städas, tvättas, vikas tvätt och putsa fönster. Jag känner igen mig i denna beskrivning och förut så tänkte jag ''Hur hinner folk med allting?''.


Jag pratade med min granne om detta och hemma hos dem arbetar båda föräldrarna heltid i olika städer och har två barn. Jag frågade henne hur dom hinner med allting och hon svarade enkelt, städhjälp. Vi får veckostädning varannan vecka och det underlättar så mycket.


Efter vår konversation så gick jag in på domestico.se och bokade vår första veckostädning. Dem kom veckan efter och jag känner nu att jag klarar av vardagen och kan vara mitt bästa jag. Hur klarar du av vardagen?

Lämna gärna dina uppgifter så ringer vi upp dig. Följ länken här4 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page