top of page
Sök
  • Skribentens bildDomestico

Erfarenheten som förändrade mitt hem: En kundberättelse.


Mitt namn är Sara, och jag bor i ett livligt hushåll med tre barn och två husdjur i hjärtat av Stockholm. Att jonglera ett fullspäckat arbetsliv och en aktiv familj hade lämnat vårt hem i ständigt kaos, vilket fick mig att känna mig överväldigad och ständigt stressad.


Det var då jag beslutade att söka hjälp och fann Domestico AB, rekommenderade för deras flexibla och miljövänliga städtjänster.


Barn som bakar
#jagorkarintestäda

Varför jag valde Domestico AB

Drivna av löften om skräddarsydda städlösningar och deras fokus på hållbarhet, kändes Domestico AB som det perfekta valet för mitt hem. Jag blev lockad av deras rykte om att använda miljövänliga produkter och deras flexibla tidbokningar som passade min hektiska livsstil.


Första intrycket och det omedelbara resultatet

Deras professionella team anlände punktligt, utrustade med allt nödvändigt för en djupgående rengöring. De arbetade metodiskt, från rum till rum, och tog sig an varje utrymme med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Efter bara några timmar hade de förvandlat vår röriga bostad till en skinande ren och välkomnande oas.


Hur det förändrade mitt liv

Sedan Domestico AB började sköta vårt hem, har min vardag förändrats dramatiskt. Med mindre tid spenderad på städning har jag mer kvalitetstid över för mina barn och för avkoppling. Vårt hem känns hälsosammare och mer välkomnande, och jag är inte längre plågad av tanken på oväntade gäster eller dammiga hörn.


Rekommendation till andra

För alla som kämpar med att hålla jämna steg med hemmets renlighet eller som känner att livet blir övermäktigt: tveka inte att utforska professionella städtjänster. Domestico AB har inte bara förbättrat renheten i vårt hem utan också höjt vår livskvalitet. Vare sig det gäller regelbunden hemstädning, storstädning eller annan specialiserad tjänst, är deras insatser en värdefull investering.


Vill du också komma i kontakt med Domestico och prata lösningar för dig, din familj eller företag. Slå oss en signal på 08-512 545 15 eller maila på info@domestico.se.


0 visningar0 kommentarer

Opmerkingen


bottom of page