top of page
Sök
  • Skribentens bildDomestico

VD:s hemlighet: Avslöjar knepen för ett varmt hem och en effektiv arbetsplats med hemstäd

Uppdaterat: 23 feb.

Som VD är mitt liv ofta hektiskt och krävande, och jag letar alltid efter sätt att optimera min tid. Nyligen introducerades jag för Domestico, och det har verkligen förändrat vardagen för mig.


En kvinnlig VD som delar sina hemligheter runt städning
VD:s hemlighet

Mitt schema är fyllt med möten, resor och långtgående strategiska beslut. Att komma hem till ett organiserat och rent hem är nu en verklighet tack vare Domestico och deras hemstäd som dom erbjuder på flera orter. Bland annat Stockholm, Göteborg och Borås. Deras dedikerade team ser till att mitt hem är i toppskick, vilket sparar mig värdefull tid och energi. Jag behöver inte längre oroa mig för vardagliga städuppgifter eller underhåll, vilket ger mig möjlighet att fokusera på att leda mitt företag mot framgång.


Domestico har inte bara effektiviserat mitt hem utan också min arbetsplats. De erbjuder kontorsstädning av hög kvalitet, vilket skapar en ren och professionell arbetsmiljö. Det är viktigt för mig att mina medarbetare trivs och har en hälsosam arbetsplats, och Domestico hjälper mig att uppnå detta mål.


För att ytterligare stödja min personal och deras livskvalitet har jag beslutat att erbjuda städtjänster från Domestico som en exklusiv löneförmån. Det ger dem möjlighet att njuta av samma bekvämlighet och kvalitetstjänster som jag uppskattar.


Dessutom erbjuder Domestico specialtjänster som "handyman" tjänster och tvätt, vilket ytterligare underlättar mitt liv. Jag kan nu lägga min tid på strategisk planering och kreativt tänkande, med vetskapen om att mitt hem och arbetsplats är i pålitliga händer.


Domestico har verkligen blivit en oumbärlig partner för mig och mitt team, och jag rekommenderar deras tjänster till alla professionella som strävar efter att optimera sitt liv både på och utanför arbetsplatsen.


Vill du också komma i kontakt med Domestico och prata lösningar för dig, din familj eller företag. Slå oss en signal på 08-512 545 15 eller maila på info@domestico.se.


Lämna gärna dina uppgifter så ringer vi upp dig. Följ länken här

28 visningar0 kommentarer

Comentários


bottom of page